Wie ben ik                     
Startpagina       Luchtvaart       Scheepvaart       Amateurradio       Frequenties       Apparatuur
Welkom op mijn website
Mijn naam is Anthony van den Berg. Ik ben geboren in 1964 en sinds 1980 gelicenseerd radiozendamateur. Na eerst de D machtiging te hebben behaald (PD0LFT) heb ik in 1982 de C machtiging gehaald (PE1IFH). Deze roepnaam heb ik later laten wijzigen in PE2AWT. Dit laatste omdat mijn vader Henk van den Berg in 1977 de C machtiging behaalde en de roepnaam PE1AWT kreeg toegewezen.

Radiozendamateur
Sinds 1977 door mijn vader PE1AWT besmet geraakt met amateur radio virus en via de net vrijgegeven 27 MHz (nummer 3 in Delfzijl met een MARC vergunning) sinds 1980 als radiozendamateur actief in diverse modes op de amateurbanden van 160m t/m 23cm. Van 1987 tot 2000 dag en nacht actief geweest met Packet Radio. Samen met mijn vader PE1AWT het mailboxsysteem PI8AWT, Nodesysteem PI1AWT en DXCluster PI8DXG opgezet en 16 jaar in bedrijf gehouden. Sinds enkele jaren maak ik deel uit van de Delfzijl Repeater Group voor de opbouw en instandhouding van diverse repeaters in de provincie Groningen.

Flight Simulator
Sinds de 80er jaren de eerste Flight Simulator op de markt kwam hiermee bezig geweest. Sinds ik thuis wat meer ruimte heb en Flight Simulator erg realistisch is geworden dit wat grootser kunnen opzetten. Voor mijn Boeing 737-800NGX heb ik nu twee computers en acht beeldschermen in gebruik. Voor mijn Cessna één computer en vier beeldschermen.

Contact
Voor vragen en/of opmerkingen
kunt u mailen naar pe2awt@wxs.nl
 
 
Links       Wie ben ik
PE2AWT op QRZ.COM
Copyright 2015 by "PE2AWT"    All Rights reserved    E-Mail: pe2awt@wxs.nl
Eemsdelta Livescanner